Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z soczewicy z pomidorami i rukolą. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, szczypiorku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z soczewicy z suszonymi pomidorami i fetą, Sałatka Z Soczewicy Z Marchewką, Żółtymi Pomidorami I Papryką, oraz Zupa Z Soczewicy Z Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować vinaigrette, ubij wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
2
Dodać sól i czarny pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Aby przygotować sałatkę, połącz 4 szklanki wody, soczewicy i liści laurowych w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 18 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Soczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Odcedzić; wyrzucić liście laurowe. Delikatnie wymieszaj soczewicę, seler, cebulę, pietruszkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Soczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Skropić winegretem; wrzucić delikatnie do płaszcza. Podzielić rukolę równomiernie między 6 talerzy; top z 3/4 szklanki soczewicy mieszaniny. Wierzch z pozostałymi 2 łyżkami szczypiorku.