Sałatka z selera, rzodkiewki i oliwek
Seler, rzodkiewka i sałatka z oliwek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki kalamatan, seler, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z selera, oliwek i rzodkiewki, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Sałatka Z Rzodkiewki I Korzenia Selera.
Instrukcje
Usuń zewnętrzne ciemnozielone żebra selera i zarezerwuj do innego użycia.
Usuń liście i rezerwy w misce.
Odciąć i wyrzucić bazę selera serca, a następnie pokroić w poprzek na 1/4-cala grubości plastry i dodać do liści selera wraz z pozostałymi składnikami. Wrzuć do płaszcza.