Sałatka z sałaty maślanej z gorgonzolą i sosem gruszkowym
Sałatka z sałatą maślaną z Gorgonzolanem i sosem gruszkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy laskowe, ocet balsamiczny, pół gruszki Bartletta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Skręcona Sałata Lodowa Z Ciepłym Sosem Gorgonzola, Sałatka gruszkowa z sosem Gorgonzola, oraz Sałatka endywiowo-gruszkowa z sosem śmietanowym Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dressingu: w blenderze zmiksować olej, nektar gruszkowy, ocet balsamiczny, sok z cytryny, musztardę, pokrojoną w kostkę gruszkę, ser, sól i pieprz na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Nektar Gruszkowy
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Połówki Gruszek W Syropie
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Ułóż kliny sałaty na 4 talerzach sałatkowych. Ułóż awokado, plastry gruszki, orzechy laskowe i żurawinę wokół sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)