Sałatka z rukolą i prażonymi orzechami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Rukola i tosty Sałatka orzechowa może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 5G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz rukolę, szalotkę, Orzech włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tosty Brioche, Gotowane Jajko, Rukola I Sałatka Jabłkowa, Sałatka Z Rukoli, Awokado I Orzechów Włoskich, oraz Sałatka z zielonej fasoli, rukoli i orzechów włoskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177° (180C).
Rozłóż orzechy włoskie w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut, lub aż ładnie rumiane, uważnie obserwując, więc nie palą.
Niech ostygnie i zmiażdżyć lekko rękami.
Aby zrobić dressing, ubić ocet, musztardę i cukier w misce. Stopniowo ubijaj olej. Doprawić solą i pieprzem.
Połączyć rukolę, szalotki i orzechy włoskie w dużej misce. Wrzucić opatrunek i podawać natychmiast.
Aby zrobić dressing, ubić ocet, musztardę i cukier w misce. Stopniowo ubijaj olej. Doprawić solą i pieprzem.
Połączyć rukolę, szalotki i orzechy włoskie w dużej misce. Wrzucić opatrunek i podawać natychmiast.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;