Sałatka z rukolą i daktylami, orzechami laskowymi i fetą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Radicchio i sałatka z rukoli z daktyli, orzechy laskowe, i fetan spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy laskowe, ocet balsamiczny, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Arugulan i Radicchio z Fetanem i daktylami, Sałatka z figami, zieloną fasolką i Radicchio z orzechami laskowymi, oraz Sałatka Z Krwawej Pomarańczy I Radicchio Z Orzechami Laskowymi I Ogolonym Parmem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić orzechy laskowe na blasze; tosty aż pachnące i skórkirozpocząć do pęknięcia, 10 do 12 minut.
Niech coolbriefly. Zawiń orzechy laskowe w ręcznik kuchenny; natrzyj energicznie, aby usunąć jak najwięcej skóry. Orzechy laskowe grubo posiekać; zestaw aside.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Ocet Połącz w małej misce.
Ubijamy oliwę z oliwek; doprawiamy solą i pieprzem.
Połączyć radicchio, rukola, daktyle, andhazelnuts w misce. Toss z enoughdressing płaszcz.
W porcji:243 kalorie, 18 g tłuszczu, 3 g błonnika