Sałatka z rukoli ze stekiem, ogolonym parmezanem i winegretem cytrynowym
Sałatka z rukoli ze stekiem, ogolonym parmezanem i winegretem cytrynowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 413 kalorii, 28g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, papryka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z arugulanem i ogolonym parmezanem z cytrynowym winegretem, Sałatka Z Rukoli Z Ogolonym Parmezanem, Cytryną I Oliwą Z Oliwek, oraz Sałatka z dzikiej rukoli z grzankami czosnkowymi, ogolonym parmezanem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ułóż rukolę na półmisku. Top z plasterkami steku, czerwoną cebulą i papryką.
Połącz sok z cytryny, oliwę z oliwek, musztardę miodową i skórkę z cytryny. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Wymieszać z zieleniną sałatkową. Top z ogolonym parmezanem tuż przed podaniem.