Sałatka Z Rukoli Pepperoncini
Sałatka z rukoli Pepperoncini to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 72 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak, winegret balsamiczny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Z łyżką wynik 89%, to danie jest wyjątkowe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka z kalafiora z Pepperoncini i papryką, Pikantna sałatka z soczewicy z koperkiem i Pepperoncini, oraz Petardy Pepperoncini.
Instrukcje
W dużej salaterce połącz rukolę, rzymską, cebulę, pepperoncini i pomidora.
Skrop winegretem; delikatnie wrzuć do płaszcza.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnica Beaulieu Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Drobny żółto-zielony złoty kolor. Bogaty, wysunięty owoc silnie przejawia się bogatymi aromatami miodu gruszkowego i ekstraktu waniliowego, z nutami świeżych ziół i marcepanu. Bardzo pełne, bujne smaki ujawniają zintegrowane, typowo Carneros, dojrzałe jabłko i brzoskwiniowe owoce połączone z pikantnymi waniliowo-cynamonowymi elementami dębu. Finisz jest kremowy, okrągły i prażony, ani "charry", ani resiny, Dąb drobno zrównoważył potężne owoce. Jest to luksusowo teksturowane wino o wysokiej zawartości ekstraktu; świetna folia do bogatych dań rybnych, pikantnego kurczaka lub pieczeni cielęcej.