Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i pomarańczy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Rukola, koper włoski i sałatka pomarańczowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 325 kalorii, 3G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę kopru włoskiego, 4 cebule, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i pomarańczy, Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Pomarańczy, oraz Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz rukolę, koper włoski, liście kopru włoskiego i segmenty pomarańczowe w dużej misce.
W małej misce, ubij musztardę, miód i ocet.
Stale ubijając, skropić oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Ubierz sałatkę zgodnie z życzeniem(nie wszystkie opatrunki muszą być używane).
Podawać natychmiast. Dodatkowy opatrunek można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.