Sałatka Z Posiekanych Szparagów
Sałatka z posiekanych szparagów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 201 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ocet szampański, sól koszerną i świeżo popękany pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Zapiekane szparagi z posiekaną sałatką jajeczną, Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), oraz Szparagi balsamiczne z posiekanymi jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na umiarkowanie wysokim ogniu doprowadzić do wrzenia duży garnek osolonej wody.
Dodać szparagi i gotować do miękkości, 4 do 5 protokół. Szparagi przełożyć szczypcami do miski z lodowatą wodą.
Odcedzić, osuszyć i posiekać na kawałki 1/2 cala.
W średniej misce wrzucić szparagi, szalotki i ocet.
Na szparagi skropić olejem. Używając obieraczki do warzyw, ogolić parmezan, aby zmierzyć 1/3 szklanki. Ser wrzucić ze szparagami i doprawić solą i pieprzem.