Sałatka Z Pomarańczy, Pietruszki I Orzecha Włoskiego

Sałatka Z Pomarańczy, Pietruszki I Orzecha Włoskiego
Pomarańcza, pietruszka i sałatka z orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Jeśli masz pomarańcze, musztarda dijon, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z buraków, bulguru i pomarańczy z pietruszką Vinaigrette, Sałatka Pomarańczowo-Orzechowa, oraz Sałatka pomarańczowo-orzechowa z kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Obierz długie paski skórki z jednej pomarańczy. Połowę pokroić bardzo cienko w julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Obrać skórkę i odciąć od pomarańczy, zgodnie z konturem pomarańczy. Trzymając pomarańczę nad miską, przeciętą między membranami, pozwalając segmentom wpaść do miski. Wycisnąć sok do miski; wyrzucić membranę. Powtórz z pozostałymi pomarańczami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia23
Magazyn