Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw
Polędwiczki wieprzowe i grillowana sałatka warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 348 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka octu z czerwonego wina, wino, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana polędwica z ciepłą sałatką warzywną, Grillowana Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej Z Jamajki, oraz Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanymi Nektarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przycinaj końce ogona polędwic, tworząc 2 (8-uncjowe) kawałki, rezerwując ozdoby do innego użycia.
2
Gotować wino, gałązka rozmarynu, czosnek, i czerwona papryka płatki w małym ciężkim rondlu, aż zredukowana do około 1/2 szklanki, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Rozmaryn
Czosnek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Przelać przez drobne sito do miarki, a następnie przenieść gałązkę rozmarynu, czosnek i płatki czerwonej papryki do zamykanej plastikowej torby wraz z 1/4 szklanki marynaty do wina i polędwic. Marynować, schładzać, obracać torebkę od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Marynata
Rozmaryn
Czosnek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Torby Ziploc
Sito
4
Powrót Pozostałe 1 / 4Cup wina marynaty do rondla i dodać ocet, miód, i posiekany rozmaryn, następnie gotować dressing aż zredukowane do około 1/4 szklanki, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Rozmaryn
Ocet
Miód
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Przygotuj grill do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Gdy ogień jest średnio gorący (można trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund), umieścić paprykę, cukinię i cebulę na lekko naoliwionym stojaku grillowym i umieścić nad ogniem. Grilluj cukinię i cebulę, obracając, do miękkości, 8 do 10 minut, a następnie przenieś do deski do krojenia. Grilluj papryki, aż Skórki poczernią się i mięso zacznie mięknąć, około 8 minut, a następnie przenieś do miski, przykryj i pozwól parze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cukinia
Papryka
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podczas gdy papryka jest na parze, osuszyć wieprzowinę i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na lekko naoliwionym stojaku grillowym nad średnio gorącym ogniem, często obracając, aż termometr natychmiastowego odczytu włożony ukośnie 2 cale w rejestry mięsa 68°, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Papryka
Mięso
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Płatki Warzywne
8
Przenieść do deski do krojenia, następnie namiot luźno folią i odstawić 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Folia Aluminiowa
9
Paprykę obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
10
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Cukinię i cebulę pokroić na 1-calowe kawałki i dodać do papryki. Warzywa wymieszać z 2 łyżkami sosu rozmarynowego, 1 łyżeczką oleju oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Rozmaryn
Cukinia
Papryka
Cebula
Olej Do Smażenia
12
Wrzucić rukolę z pozostałą łyżeczką oleju. Kopiec grillowane warzywa na 4 talerzach i wierzch z pokrojoną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Rukola
Wieprzowina
Olej Do Smażenia
13
Do pozostałych 2 łyżek sosu dodać soki z deski do krojenia i skropić wieprzowiną. Wierzch z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1
• Jeśli twój stojak do grilla jest szeroko rozstawiony, możesz użyć kosza do grillowania warzyw.* Warzywa i wieprzowinę można ugotować na lekko naoliwionej, dobrze przyprawionej patelni grillowej (niemetalowe uchwyty owinąć folią). Grilluj warzywa w taki sam sposób jak powyżej. Grilluj wieprzowinę, często obracając, aż będzie dobrze rumiana, około 10 minut, a następnie włóż patelnię do nagrzanego piekarnika 204° i piecz do 155 ° F, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Wieprzowina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Płatki Warzywne
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
2
Każda porcja około 278 kalorii i 9 gramów tłuszczu
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Reginato Malbec rosé z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.