Sałatka Z Pikantnej Fasoli I Pomidorów
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepisy na pudełko z przepisami, pikantna sałatka z fasoli i pomidorów może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,22 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 8G tłuszczu i w sumie 131 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką ser, sok z limonki, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 74%. Pikantna Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem Grzybowo-cebulowym, pomidorem i Pesto oraz salsą z czarnej fasoli z awokado, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym winegretem balsamicznym, oraz Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów z dressingiem z pieczonych pomidorów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości.
Odcedź i natychmiast umieść fasolę w lodowatej wodzie.
Pokroić na 2 cale. kawałki. Podziel pomidory, zieloną cebulę i pokrój zieloną fasolkę na sześć talerzy sałatkowych.
Do dressingu w blenderze wymieszaj sok z limonki, ser pleśniowy, olej, czosnek, sól i pieprz do wymieszania.
Posyp orzeszkami pinii i cząberem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Bien Nacido Estate Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 53 dolarów za butelkę.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Zapraszające aromaty cytryny Meyera, rumianku i pokrojonej słomy wyskakują ze szklanki. Jasne wejście daje gęste i energetyczne podniebienie, które jest prostymi liniami i przepyszną mineralnością.