Sałatka Z Pieczonych Szparagów I Rukoli Z Szalotką Vinaigrette
Sałatka z pieczonych szparagów i rukoli z szalotką Vinaigrette to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 153 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz smukłe szparagi, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z rukoli z szalotką Vinaigrette i Crostini, Farro, Sałatka z granatu i rukoli z szalotką Vinaigrette + gratisy, oraz Ogrodowa Sałatka ziołowa z pieczoną szalotką Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić pierwsze 5 składników w małej misce, aby wymieszać. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD można przygotować 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala