Sałatka z pieczonych krewetek, awokado i białej fasoli
Pieczone krewetki, awokado i sałatka z białej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 131 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, kolendrę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone krewetki rozmarynowe z sałatką z rukolą i białą fasolą, Mini pieczone pomidory z awokado, białą fasolą + Puree z tuńczyka, oraz Ciasta z krewetkami i białą fasolą z sosem pieczonym czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia z folią.
W misce, wrzucić krewetki z 1 łyżką. olej; doprawić solą i pieprzem.
Rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i pieczenia, aż tylko gotowane przez, 3 do 5 protokół.
Przełożyć do miski; lekko ostudzić.
Dodaj fasolę, pomidor, cebula i kolendra do miski z krewetkami.
Trzepaczka pozostałe 2 łyżki. olej, sok z limonki i pokruszony czerwony pieprz w misce.
Wlać sałatkę; wrzucić do połączenia. Złożyć w awokado. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.