Sałatka z pieczonych buraków z gruszkami i migdałami Marcona

Sałatka z pieczonych buraków z gruszkami i migdałami Marconan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, szczypiorek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Buraków Z Kandyzowanymi Migdałami Marconan, Sałatka z buraków z kandyzowanymi migdałami Marconan, oraz Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z migdałami Marconan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić buraki na tacy arkuszy i piec do przetargu widelec, około godziny.
Używając noża do parowania, obrać buraki. Buraki i gruszki zetrzeć na największych otworach tarki. Wrzucić je z balsamicznym, oliwą z oliwek i solą.
Rukolę podzielić między 4 talerze sałatkowe, łyżkę mieszanki buraczano-gruszkowej na rukolę i na wierzchu posiekane migdały i szczypiorek.