Sałatka z pieczonych buraków i awokado

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pieczonych buraków i awokado. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula cipollini, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków, awokado i rukoli, Sałatka z pieczonych buraków z awokado, kozim serem i kandyzowanymi orzechami włoskimi z miodem Dijon Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym naczyniu do pieczenia natrzyj buraki oliwą z oliwek.
Dodać wodę i doprawić solą i białym pieprzem. Przykryć szczelnie folią i piec przez 2 do 2 1/2 godziny, lub do miękkości po przekłuciu nożem.
Niech ostygnie, następnie obrać buraki i pokroić je na kawałki 3/4 cala.
Przełożyć do dużej miski.
W międzyczasie w blenderze połącz posiekaną cebulę z octem z czerwonego wina, sokiem z cytryny, musztardą i miodem. Doprawić solą i białym pieprzem i zmiksować na gładką masę. Przy włączonej maszynie, dodać olej z pestek winogron i 2 łyżki oliwy z oliwek w stałym strumieniu.
Dodać awokado do prażonych buraków.
Na wierzch wlać sos cebulowy i delikatnie wymieszać. Doprawić sałatkę solą i pieprzem i podawać.