Sałatka Z Pieczonych Buraków

Sałatka Z Pieczonych Buraków
Sałatka z pieczonych buraków to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz buraki, ser gorgonzola, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój korzenie i łodygi z buraków. Buraki obieramy i kroimy na 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3
Połączyć buraki, 1 łyżeczka oleju, 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w średniej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BurakBurak
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Buraki rozłożyć na płytkiej patelni i piec w temperaturze 450 przez 40 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Buraki umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet, i następne 3 składniki; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
7
Posypać orzechami włoskimi i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
8
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn