Sałatka Z Pieczonych Buraków
Sałatka z pieczonych buraków to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz buraki, ser gorgonzola, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój korzenie i łodygi z buraków. Buraki obieramy i kroimy na 1/2 cala.
Połączyć buraki, 1 łyżeczka oleju, 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w średniej misce; wrzucić dobrze.
Buraki rozłożyć na płytkiej patelni i piec w temperaturze 450 przez 40 minut lub do miękkości.
Buraki umieścić w średniej misce.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet, i następne 3 składniki; wrzucić dobrze.
Posypać orzechami włoskimi i serem.
Podawać w temperaturze pokojowej.