Sałatka z pieczonej kukurydzy, czarnej fasoli i pomidorów
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Prażona kukurydza, czarna fasola i sałatka z pomidorów mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz ocet winny, cebulę, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Czarnej Fasoli, Prażonej Kukurydzy I Pomidorów, Chilaquiles z czarnej fasoli i kukurydzy z pieczonym pomidorem i sosem Chipotle, oraz Ognista Zupa pomidorowo-fasolowa z salsą ze świeżej kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozgrzej 2 łyżki. olej w dużej, żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 3 protokół. Wymieszać kukurydzę i gotować, często mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Przenieść patelnię do piekarnika i pieczeń, często mieszając, aż warzywa są lekko rumiane, o 20 protokół. Natychmiast przełożyć na talerz i ostudzić.
W dużej misce połącz mieszankę kukurydzy, kolendrę, fasolę i pomidory. W osobnej misce wymieszaj ocet, musztardę, sól i pieprz, ubijając, aż sól się rozpuści i składniki zostaną w pełni włączone. Powoli dodawać 1/3 szklanki oleju, stale ubijając, aż do wymieszania i zgęstnienia.
Wlać mieszaninę kukurydzy. Dobrze wymieszać i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.