Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj palonej dyni i sałatki ryżowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 326 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, brązowy cukier, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Sałatka z pieczonego dyni i dzikiego ryżu, Pieczona zupa z dyni z dzikim ryżem i jabłkami, oraz Sałatka z dyni i dzikiego ryżu podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć brązowy cukier, ocet balsamiczny, olej i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Dietetyczna Soda Kremowa
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj squash; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
3
Przenieść do nasmarowanego, wyłożonego folią 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie Cool.