Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem

Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko cameo, rukolę, miodowo-balsamiczny winegret i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem, Sałatka z pieczarkami, jabłkami i kozim serem z sosem miodowo-balsamicznym, oraz Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!).

Instrukcje

1
Umieścić orzechy włoskie w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i saute 6 minut lub do miękkości. Wymieszać 2 łyżki. Miodowo-Balsamiczny Winegret.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
5
Wymieszać rukolę, jabłko, grzyby i żądaną ilość miodu-balsamiczny Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Przełożyć do naczynia i posypać prażonymi orzechami włoskimi i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn