Sałatka oliwkowa Fetan jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kolendry, pieprz w młynie, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z fety, czarnej oliwy i Oregano (czyli Sałatka z pizzerii), Sałatka z ciecierzycy, fety i oliwek, oraz Sałatka pełnoziarnista, feta i oliwkowa.
Instrukcje
1
Umieść fetę w dużej płytkiej misce, dodaj cebulę, czosnek, skórkę cytrynową, skórkę pomarańczową, pomidory koktajlowe, jeśli używasz, zielone oliwki i czarne oliwki. Rzucać lekko, ale dokładnie.
Skropić oliwę z oliwek na sałatkę i wrzucić ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
3
Dodaj świeże zioła, wrzucić, i dodać kilka zwojów czarnego pieprzu. Ułóż liście sałaty na 1 dużym lub kilku pojedynczych talerzach i łyżka sałatki feta na wierzchu.