Sałatka z miękkiego sera koziego i orzechów włoskich
Miękki dojrzewający kozi ser i sałatka z orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 167 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz humboldt mgłę, sól i pieprz, olej z orzechów włoskich i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z buraków i mango z miękkim kozim serem, Sałatka z figami, kozim serem i orzechami, oraz Sałatka pieczeń wołowa z pieczarkami Shiitake i miękkim kozim serem.
Instrukcje
Piec orzechy włoskie w 8-lub 9-calowy patelni w piekarniku 400 aż złoty, 5 do 8 minut (około 4 minut w piecu konwekcyjnym).
W dużej misce połączyć olej i sok z cytryny.
Dodać mieszankę sałatkową i wymieszać, dodając sól i pieprz do smaku. Z 2 dużych łyżek, podzielić sałatkę równo między talerze.
Ser pokroić w cienkie plasterki i równomiernie podzielić między sałatki.
Posypać równomiernie orzechami włoskimi.