Melon, Mango i sałatka z awokado może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje 1,31 zł za porcję. 667 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis od Allrecipes wymaga pieprzu, octu z czerwonego wina, koszernej soli i soku z limonki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 98%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z melona i Mango z prażonym kokosem i pistacjami, Sałatka z Mango, melona i kurczaka (o niskiej zawartości sodu), oraz Sałatka z Mango, melona i kurczaka (o niskiej zawartości sodu).
Instrukcje
1
Aby zrobić marynowaną cebulę, połącz cienko pokrojoną czerwoną cebulę i ocet z czerwonego wina w małej misce. Przykryj; schłodź przez co najmniej godzinę.
Ubij oliwę z oliwek i skórkę pomarańczową; dopraw 1/4 łyżeczki soli i szczyptą czarnego pieprzu. Wrzuć kantalupę, arbuza i mango do dressingu. Tuż przed podaniem dodaj marynowaną cebulę i liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Marynowana Cebula
Pieprz Czarny
Skórka Pomarańczowa
Kantalupa
Arbuz
Oliwa Z Oliwek
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Pokrój awokado w kostkę 1/2 cala; umieść w małej misce.
Posyp sokiem z limonki i dopraw pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Lekko wymieszaj, aby połączyć. Wlej równą ilość awokado na dno 6 dużych kieliszków do martini lub wina. Top awokado z sałatką z melona; udekoruj każdą sałatkę plasterkiem limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Plasterek Limonki
Awokado
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aromat jest intensywny z wieloma zniuansowanymi warstwami, które łączą klasyczne cechy California Chardonnay z pocałunkiem stylu starego świata. Tuż u góry piękne nuty odmianowe Chardonnay mieszają się z subtelnym tostem, dyskretnym kremem maślanym i chrupiącym zielonym jabłkiem. Podczas procesu starzenia cotygodniowe osad mieszający się w beczce pozostawił podniebienie bogate i pełne, Nie zwiotczałe, ponieważ charakterystyczna kwasowość Manchesteru pozostawia czyste i trwałe wykończenie. Beczki z francuskiego dębu nadają odcień brązowego cukru, który jest dopracowany i zachęcający, nie będąc apodyktycznym. Pozwala to na prezentację wspaniałych owoców pochodzących z tej jedynej w swoim rodzaju winnicy. Zdrówko!