Sałatka z makaronem z czarnego pieprzu z Prosciutto, szparagami i Romano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać czarny pieprz makaron Sałatka z Prosciutto, szparagi, i Romano spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 198 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka majonezu, skórka cytrynowa, ser Pecorino romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem, Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem, oraz Fusilli z Pecorino Romano i czarnym pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodać szparagi w ciągu ostatnich 2 minut gotowania.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek do patelni i zawirować do herbu.
Dodać prosciutto, i gotować przez 6 minut lub aż chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Usunąć prosciutto z patelni za pomocą łyżki szczelinowej, pozostawiając kapanie na patelni.
Odcedzić prosciutto na ręcznikach papierowych.
Dodać szalotki do kapiących na patelni; gotować na średnim ogniu przez 1 minutę lub aż szalotki będą miękkie, często mieszając.
Połączyć majonez, skórka cytryny, estragon, sok, pieprz, i sól w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodaj makaron, szparagi, trzy czwarte prosciutto, szalotki, pomidor, i ser; wrzucić dobrze do herbu. Górną porcję równomiernie z pozostałą prosciutto.