Primo makaron sałatka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 19g tłuszczu i w sumie 321 kalorii. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką śmietanę, musztardę, marynowane serca karczochów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 55 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Makaronem Primo, Niewiarygodnie Primo kotlety wieprzowe i sos, oraz Letnia Deska do wędlin z Primo Taglio.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody; gotuj rotini w wrzenia, aż będzie miękkie, ale twarde do ugryzienia, około 8 minut; odcedzić. Spłucz zimną wodą, aż całkowicie ostygnie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rotini
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W dużej misce wymieszaj makaron, jajka, serca karczochów, seler, paprykę, cebulę, szynkę, krewetki, groszek, ser Cheddar, ser Monterey Jack, marynatę i oliwkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Trójkolorowe Chipsy Taco
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ciasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Skrop dressingiem sałatkę i wrzuć do płaszcza. Przykryj miskę folią i schłódź w lodówce 3 godziny do nocy. Wymieszaj tyle zarezerwowanej marynaty z karczochów do sałatki, aby była po prostu zwilżona przed podaniem.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.