Sałatka Z Makaronem Primo

Sałatka Z Makaronem Primo
Primo makaron sałatka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 19g tłuszczu i w sumie 321 kalorii. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką śmietanę, musztardę, marynowane serca karczochów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 55 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Makaronem Primo, Niewiarygodnie Primo kotlety wieprzowe i sos, oraz Letnia Deska do wędlin z Primo Taglio.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody; gotuj rotini w wrzenia, aż będzie miękkie, ale twarde do ugryzienia, około 8 minut; odcedzić. Spłucz zimną wodą, aż całkowicie ostygnie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RotiniRotini
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W dużej misce wymieszaj makaron, jajka, serca karczochów, seler, paprykę, cebulę, szynkę, krewetki, groszek, ser Cheddar, ser Monterey Jack, marynatę i oliwkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ubij śmietanę, majonez, ocet jabłkowy, cukier, sos ranczo, musztardę i sos z ostrej papryki razem w osobnej misce; dopraw solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Mieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 KopertaMieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 Koperta
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Skrop dressingiem sałatkę i wrzuć do płaszcza. Przykryj miskę folią i schłódź w lodówce 3 godziny do nocy. Wymieszaj tyle zarezerwowanej marynaty z karczochów do sałatki, aby była po prostu zwilżona przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku64opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepokrojone czarne oliwki, odsączonepokrojone czarne oliwki, odsączone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKostki sera CheddarKostki sera Cheddar1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwew pełni ugotowana szynka pokrojona w kostkęw pełni ugotowana szynka pokrojona w kostkę791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórek koperkowy pokrojony w kostkęogórek koperkowy pokrojony w kostkę16krewetki i żyłkisól i zmielony czarny pieprz do smakusól i zmielony czarny pieprz do smaku3jajka na twardo, posiekanejajka na twardo, posiekane184opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekarczochy marynowane, odsączone i posiekane (marynata rezerwowa)karczochy marynowane, odsączone i posiekane (marynata rezerwowa)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKostki serowe Monterey JackKostki serowe Monterey Jack11 łyżka suszonego oregano4 kromki tostu teksańskiego lub innego białego pieczywa, tostowane4 kromki tostu teksańskiego lub innego białego pieczywa, tostowane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek zielony mrożony, rozmrożonygroszek zielony mrożony, rozmrożony1dashSOS paprykowy (np. Tabasco®), lub do smakuSOS paprykowy (np. Tabasco®), lub do smaku28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 opakowania sos ranczo mix, lub do smaku (opcjonalnie)1/2 opakowania sos ranczo mix, lub do smaku (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona papryka pokrojona w kostkęczerwona papryka pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula pokrojona w kostkęczerwona cebula pokrojona w kostkę454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet makaron rotinipakiet makaron rotini1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki gotowane pokrojone w kostkękrewetki gotowane pokrojone w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucukier białycukier biały

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn