Sałatka z makaronem cytrynowym Neely's wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 2,73 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 504 kalorie , 19 g białka i 18 g tłuszczu . 338 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis z Foodnetwork wymaga ząbka czosnku, pieprzu, soku z cytryny i makaronu korkociągowego. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niesamowity wynik łyżką wynoszący 98% . Sałatka z makaronem cytrynowym Neely's , Sałatka z makaronem BBQ Neely 's i Makaron Alfredo Neely'ego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać makaron i gotować aż będzie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Odcedzić i przepłukać. Odłożyć na bok.
5
W innym dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą dodaj szparagi i blanszuj, aż będą jasnozielone i lekko miękkie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Wyjmij łyżką cedzakową lub pająkiem i zalej lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Wyjąć z wody i dobrze osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Odetnij końcówki szparagów i pokrój je ukośnie na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
9
W małej misce wymieszaj musztardę, czosnek, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Połącz zarezerwowane szparagi i makaron w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać pomidory, koperek, groszek, fetę i dressing musztardowy. Wymieszaj szczypcami, aby dobrze pokryła sałatkę. Posmakuj i dodaj dodatkową sól i pieprz, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego