Brandowane Placki Morelowo-Brzoskwiniowe

Brandowane Placki Morelowo-Brzoskwiniowe
Jeśli 33 grosze za porcję spada twój budżet, Brandowane placki morelowo-brzoskwiniowe mogą być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Brandowana Tarta Morelowa, Alouette Branded Apricot Baby Brie, oraz Branded Apricot Beignets with Chocolate Dipping Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, połącz pierwsze 6 składników w średnim rondlu; gotuj na średnim ogniu 8 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj masło, mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszać z brandy i skrobi kukurydzianej. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MasłoMasło
4
Pracując z 1 kółkiem ciasta z serem słodkim na raz, Usuń plastikową folię z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię. Łyżka około 2 łyżki mieszanki brzoskwini do środka koła. Złożyć ciasto nad nadzieniem; docisnąć krawędzie widelcem lub palcami, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
BrzoskwiniaBrzoskwinia
6
Ułożyć ciasto na dużej blasze pokrytej pergaminem. Powtórz procedurę z pozostałymi krążkami ciasta z serem słodkim i pozostałą mieszanką brzoskwini. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CiastoCiasto
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć placki z zamrażarki. Wierzch każdego ciasta przebić widelcem.
9
Umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Piec w 425 przez 18 minut lub aż brzegi są lekko rumiane i nadzienie jest bąbelkowe. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Aby przygotować glazurę, połączyć cukier puder, mleko i wanilię, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
MlekoMleko
12
Mżawka równomiernie na placki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn