Brandowane Placki Morelowo-Brzoskwiniowe
Jeśli 33 grosze za porcję spada twój budżet, Brandowane placki morelowo-brzoskwiniowe mogą być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Brandowana Tarta Morelowa, Alouette Branded Apricot Baby Brie, oraz Branded Apricot Beignets with Chocolate Dipping Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, połącz pierwsze 6 składników w średnim rondlu; gotuj na średnim ogniu 8 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Dodaj masło, mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszać z brandy i skrobi kukurydzianej. Lekko schłodzić.
Pracując z 1 kółkiem ciasta z serem słodkim na raz, Usuń plastikową folię z ciasta.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię. Łyżka około 2 łyżki mieszanki brzoskwini do środka koła. Złożyć ciasto nad nadzieniem; docisnąć krawędzie widelcem lub palcami, aby uszczelnić.
Ułożyć ciasto na dużej blasze pokrytej pergaminem. Powtórz procedurę z pozostałymi krążkami ciasta z serem słodkim i pozostałą mieszanką brzoskwini. Zamrozić 30 minut.
Wyjąć placki z zamrażarki. Wierzch każdego ciasta przebić widelcem.
Umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku w piekarniku.
Piec w 425 przez 18 minut lub aż brzegi są lekko rumiane i nadzienie jest bąbelkowe. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować glazurę, połączyć cukier puder, mleko i wanilię, dobrze mieszając.
Mżawka równomiernie na placki.