Sałatka z kopru włoskiego, pietruszki i selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kopru włoskiego, pietruszki i sałatki z selera. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi selera, liście pietruszki, konserwowaną cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Z Korzenia Selera, Kopru Włoskiego I Słodkich Ziemniaków Z Pietruszką Migdałową, Sałatka z ogolonego selera i pietruszki, oraz Sałatka Z Selera, Prosciutto I Pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Liście przyciąć z łodyg selera i grubo posiekać; odstawić. Cienko pokroić łodygi selera na ukos.
Połącz seler, liście selera, koper włoski, pietruszkę, oliwki i skórkę cytryny w dużej misce.
Dodaj vinaigrette i wrzucić do herbu. Dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Na półmisek wyłożyć sałatkę i w razie użycia udekorować liśćmi kopru włoskiego.Parowanie napojów: Palliser Estate Sauvignon Blanc, Nowa Zelandia. Region Martinborough w Nowej Zelandii, skąd pochodzi to wino, znany jest przede wszystkim z Pinot Noir. Ale Sauvignon Blancs stąd są doskonałe, a ten zapewnia zarówno chrupkość, jak i pięknie wytrawne smaki ziół, moreli i owoców tropikalnych, które czynią go żywym partnerem dla chrupiącej, ziołowej sałatki.