Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy
Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonego kminku, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy, oraz Sałatka z pomarańczy i kopru włoskiego.
Instrukcje
W dużej misce połącz koper włoski i pomarańczę.
Połączyć ocet i 6 kolejnych składników (przez czosnek); dobrze wymieszać trzepaczką.
Mżawka mieszaniny octu nad mieszaniną kopru włoskiego; wrzucić do herbu.