Sałatka Z Kopru Pomidorowego
Pomidorowa Sałatka z kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pieprzu, octu jabłkowego, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pomidorów i kopru włoskiego, Sałatka Z Pomidorów I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka Z Karczocha, Kopru Włoskiego I Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory utrzeć i pokroić w kliny.
Zdjąć wierzch kopru włoskiego (zachować kilka liści do dekoracji) i pokroić cebulkę bardzo cienko w poprzek nożem lub na mandolinie.
Pomidory i koper włoski wrzucić do miski z oliwą z oliwek, sok z cytryny, ocet, sól i pieprz.
Udekorować 2 łyżkami posiekanych liści kopru włoskiego, doprawić do smaku i podawać.