Sałatka z kiełbasy i soczewicy z ciepłym sosem musztardowo-Koprowym
Kielbasan i sałatka z soczewicy z ciepłym sosem musztardowo-Koprowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Mieszanka ząbków czosnku, sól, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z kiełbasan i soczewicy z ciepłym sosem musztardowo-koprowym, Ciepła Żółta Sałatka z soczewicy z podwójną musztardą sojową Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem Boczkowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułożyć soczewicę, marchew i seler w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Soczewica
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia. Wymieszać z solą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są po prostu miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Woda
Sól
3
Drenaż.
4
Przenieść mieszaninę soczewicy do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W międzyczasie, whisk ocet, musztarda i cukier w małej misce do mieszania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Ocet
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj kielbasa i smażyć na brązowy, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
8
Wylać tłuszcz z patelni i wyrzucić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj pozostałe 1/2 olej puchar na patelni; ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodać czosnek i mieszać aż złoty, o 2 protokół. Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
11
Dodaj cebulę kopru włoskiego na patelni i smażyć, aż chrupiące-przetargu, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodać zieloną cebulę i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
13
Ubić w mieszaninie octu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
14
Wlać mieszaninę kopru włoskiego na soczewicę. Wrzuć do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Soczewica
Koper Włoski
15
Linia duża płytka miska z frisée liści. Łyżka w sałatce z soczewicy. Ułóż plastry kielbasa na szczycie soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Posypać posiekanymi liśćmi kopru włoskiego i podawać.