Sałatka Z Kapusty Pekińskiej I
Sałatka z kapusty pekińskiej i jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, ocet jabłkowy, makaron ramen i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Sałatka Z Kapusty Pekińskiej, Sałatka z kapusty chińskiej Jean ' s, oraz Sałatka Z Kapusty Pekińskiej / Coleslaw.
Instrukcje
W rozgrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C), tosty pokruszone makaron i orzechy, aż złoty kolor będzie brązowy.
W dużej misce, połączyć colesław, zielona cebula, tosty makaron ramen i nerkowce.
Aby przygotować dressing, ubij razem cukier, olej, ocet i sos sojowy.
SOS zalać sałatką, wrzucić i podawać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.