Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Ginny kalafior i sałatka Grochowa spróbować. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 161 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, groch, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Sałatka Z Zimnego Groszku, Zapomniany deser cioci Ginny, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing.
Instrukcje
1
W dużej misce, wrzucić razem kalafior, groch, cebula, i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Seler
Cebula
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszaj kawałki boczku, parmezan i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Ser Cheddar
Kawałki Boczku
3
W osobnej misce wymieszać majonez, śmietanę, musztardę, Środek słodzący, ocet i przyprawioną sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Sezonowana
Majonez
Kwaśna śmietana
Słodzik
Musztarda
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego