Sałatka z jabłkiem i wędzoną goudą z sosem miodowo-orzechowym
Heirloom jabłko i wędzona Sałatka Gouda z miodem sos orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 482 kalorie, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej z orzechów włoskich, mozzarellę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez cookstr.com. z łyżką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych brokułów z wędzonym sosem Gouda, Bourbon karmelizowany boczek i pomidor BLT w / jajka sadzone + wędzona Gouda, oraz Miód Pieczone Warzywo + Wędzona Gouda Pieczone Penne.
Instrukcje
Przycinaj twarde, ciemnozielone liście z fryzy. Połamać głowę na liście, dobrze umyć i osuszyć. Oddziel kręcone puszenie się od grubych łodyg i rozerwij puszenie na kawałki wielkości kęsa.
Połączyć z rozdrobnionym radicchio i odstawić.
W blenderze, połączyć szalotki, olej, octy, miód i pieprz. Smak do przypraw i dodać pieprz w razie potrzeby.
Zieleninę wrzucić z niewielką ilością dressingu i podzielić na 6 schłodzonych talerzy. Top każdej sałatki z jabłkami, orzechami włoskimi, serem i rodzynkami.
Skropić dodatkowym sosem i podawać natychmiast.
Roztrzep złocistożółte i pomarańczowe płatki kwiatów z nieskazitelnych jesiennych kwiatów, takich jak nagietek, nagietek lub mam, nad gotową sałatką tuż przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;