Sałatka z indyka z wiśniami i orzechami włoskimi to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 273 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wiśni, selera, indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka owocowa Quinoa z wiśniami i orzechami włoskimi, Sałatka z kurczakiem z orzechami włoskimi i suszonymi wiśniami, oraz Sałatka z Frisée i jabłkami z suszonymi wiśniami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników. Przechowywać w lodówce 30 min.
2
Wrzucić zieleninę z sosem; umieścić na 6 talerzach sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
3
Top z mieszanki indyka i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane