Sałatka z grzankami z kozim serem
Sałatka z grzankami z kozim serem to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, szalotki, sałatka dla smakoszy zieleni, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka wiejska z przyprawionymi grzankami z koziego sera, Sałatka Szpinakowa Z Kozim Serem, Migdałami I Grzankami Polenta, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków Ze Smażonymi Grzankami Z Koziego Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kozi ser w zamrażarce 10 minut lub do firmy.
Ciecierzyca odsączyć w durszlaku nad miską; rezerwy 1/2 szklanki płynu.
Połącz 2 łyżki ciecierzycy, płyn, ocet i następne 7 składników (ocet przez pieprz) w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Rezerwuj pozostałą ciecierzycę na sałatkę.
Kozi ser pokroić na 6 rund.
Miejsce kromki chleba na blasze do pieczenia; broil 2 minut lub do tosty. Top każdy kromka chleba z kozim serem okrągłym; broil 1 minutę lub aż lekko rumiane.
Połączyć vinaigrette, Pozostałe ciecierzyca, i sałatki w misce, i wrzucić dobrze.
Podawać z grzankami z koziego sera.