Sałatka Z Gruszką Z Sera Pleśniowego
Sałatka z gruszką z sera pleśniowego może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 1,51 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 23G tłuszczu i w sumie 383 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu sałatkowego z maku, orzechów włoskich, cebuli i gruszki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Gruszką I Serem Pleśniowym, Sałatka Z Gruszką Z Sera Pleśniowego, oraz Sałatka z gruszką i serem pleśniowym.
Instrukcje
Na małej ciężkiej patelni rozpuść cukier na małym ogniu.
Dodaj orzechy włoskie i wymieszaj, aby pokryć.
Podziel sałatę na dwa talerze do serwowania; na wierzch z serem cheddar, gruszką i cebulą.
Posyp serem pleśniowym i słodzonymi orzechami włoskimi.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Kumeu River Hunting Hill Chardonnay]()
Kumeu River Hunting Hill Chardonnay
To wino ma pachnące aromaty kwiatu cytryny / limonki na nosie, które są typowe dla uroczych perfum z owoców uprawianych w Hunting Hill. Rocznik 2013 został dotknięty wiosennymi przymrozkami, a kolejne plony były w przybliżeniu o połowę mniejsze niż zwykle. Lato było jednym z najlepszych w historii, a winogrona były pięknie czyste, dojrzałe i intensywnie aromatyzowane, tworząc wino o intensywnej koncentracji i złożoności, które będzie bardzo długowieczne.