Sałatka z grillowanej wołowiny i dymki

Sałatka z grillowanej wołowiny i dymki
Sałatka z grillowanej wołowiny i dymki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $9.97 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 48g białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka różowej rzodkiewki, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Grillowana Sałatka z cebuli, wołowiny i słodkich ziemniaków, Przepis Na Pizzę Z Grilla Spring Onion, oraz Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać składniki vinaigrette i wlać do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać wołowinę i cebulę do dużej miski, wymieszać do herbu i schłodzić 3 godziny (lub odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny), mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do medium (350). Olej gotowania rusztu i grill cebuli aż zmięknie i lekko zwęglone, obracając raz, 8 do 10 protokół. Zwiększenie temperatury do wysokiej (50
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
i grilluj wołowinę w 3 partiach, pozwalając na powrót ciepła do 500 przed rozpoczęciem nowej partii. Gotować, obracając raz, o 3 minut całkowitej na partię, lub aż rumiane i gotowane przez (cięte do testu).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wrzucić Zielenie i rzodkiewki w dużej misce z połową reserved dressing. Wrzucić wołowinę i kiełki z pozostałym sosem. Podziel zieleninę na duże talerze i top z grillowaną wołowiną, cebulą i kiełkami słonecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy SłonecznikaPędy Słonecznika
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
KiełkiKiełki
ZieloniZieloni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn