Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka
Grillowana Sałatka z tuńczyka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka rozdartych sałatek, pomidory koktajlowe, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka, Sałatka Z Grilla-Tuńczyk, oraz Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Umieścić tuńczyka w szklanym naczyniu. Przygotować vinaigrette ubijając razem wino, oliwę z oliwek, ocet winny czerwony, rozmaryn, pieprz, sól i czosnek.
Wlać 2 łyżki na rybę i obrócić do płaszcza. Marynować 15 do 30 minut, obracając raz. Rezerwa Pozostałe vinaigrette na sos sałatkowy.
Płaszcz grill rack z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu, aby ogrzać 1 minutę.
Umieść tuńczyka na grillu 4 do 6 cali na gorących węglach. Pokrowiec z pokrywką lub namiot z folią. Gotować, obracając raz, tylko do momentu, aż tuńczyk zacznie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem, około 7 minut. Wyrzucić marynatę.
Ułóż warzywa sałatkowe na 4 talerzach.
Ułożyć gorącego tuńczyka na zielono i dodać pomidory koktajlowe. Wymieszać pozostałe vinaigrette i mżawka na sałatki.