Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka

Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka
Grillowana Sałatka z tuńczyka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka rozdartych sałatek, pomidory koktajlowe, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka, Sałatka Z Grilla-Tuńczyk, oraz Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
2
Umieścić tuńczyka w szklanym naczyniu. Przygotować vinaigrette ubijając razem wino, oliwę z oliwek, ocet winny czerwony, rozmaryn, pieprz, sól i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
VinaigretteVinaigrette
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać 2 łyżki na rybę i obrócić do płaszcza. Marynować 15 do 30 minut, obracając raz. Rezerwa Pozostałe vinaigrette na sos sałatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
VinaigretteVinaigrette
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Płaszcz grill rack z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu, aby ogrzać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
5
Umieść tuńczyka na grillu 4 do 6 cali na gorących węglach. Pokrowiec z pokrywką lub namiot z folią. Gotować, obracając raz, tylko do momentu, aż tuńczyk zacznie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem, około 7 minut. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Ułóż warzywa sałatkowe na 4 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
7
Ułożyć gorącego tuńczyka na zielono i dodać pomidory koktajlowe. Wymieszać pozostałe vinaigrette i mżawka na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
VinaigretteVinaigrette
ZieloniZieloni
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn