Sałatka z granatu i buraków może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 147 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Kalejdoskop z buraków i granatów, Sałatka z buraków, marchwi i granatów, oraz Sałatka z buraków i marchwi z granatem i pestkami dyni.
Instrukcje
1
W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, gotuj buraki, cebulę, ocet, bulion, Likier, cukier i skórkę pomarańczową, często mieszając, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
(z Kartonu)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Odstawić do temperatury pokojowej lub schłodzić hermetycznie do 1 dnia.
3
Wymieszać nasiona granatu i sól do smaku do mieszanki buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Granatu
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Kopiec mche równo na talerzach sałatkowych. Łyżka granatu i mieszanki buraków obok zieleni.