Sałatka Z Fasoli Lima
Sałatka z fasoli Lima może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 256 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać bazylia, cebula, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli Lima, Sałatka z karczocha, fasoli i grochu, oraz Marynowana Sałatka Z Fasoli Lima.
Instrukcje
Podgrzać średni rondel na dużym ogniu przez 1 minutę. Zawirować w 2 łyżki oliwy z oliwek, dodać cebulę, czosnek i tymianek. Smażyć na średnim ogniu 3 do 4 minut, aż cebula jest półprzezroczysta.
Dodaj fasolę i gotuj kilka minut, często mieszając, aby pokryć fasolę cebulą i olejem. Doprawić solą i pieprzem i dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o kilka centymetrów. Dusić 5 do 7 minut, aż fasola są po prostu miękkie. Ostudzić i przechowywać fasolę w płynie do gotowania.
Połącz szalotki, sok z cytryny i łyżeczkę soli w małej misce.
Ubij 5 łyżek oliwy z oliwek.
Dobrze odcedzić schłodzoną fasolę i wrzucić ją z tym vinaigrette i szczyptą soli i pieprzu. Smak przypraw i wymieszać z ziołami.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;