Sałatka Z Fasoli Kubańskiej

Sałatka Z Fasoli Kubańskiej
Sałatka z fasoli kubańskiej to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 20 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, pieprz jalapeã±o, claussen Koszerne ogórki koperkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kubański Dip Z Czarnej Fasoli, Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Kubański Hummus Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać olej, kolendra, sok z cytryny, ocet, kminek, pieprz jalapeno i oregano w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać. Kryć się. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub na noc. Delikatnie wymieszać tuż przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia10
Magazyn