Sałatka z fasoli i pomidorów
Sałatka z fasoli i pomidorów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sardelę, ocet balsamiczny, pomidory befsztykowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolkę szparagową; gotować 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Odcedzić i dobrze spłukać zimną wodą.
Dokładnie odcedzić i umieścić w dużej misce.
W średniej misce połączyć ocet i kolejne 4 składniki (przez sardelę); stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.
Mżawka nad mieszaniną fasoli; wrzucić delikatnie do herbu.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.