Sałatka z fasoli i cukinii Garbanzo
Sałatka z fasoli i cukinii Garbanzo jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, cukinię, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Garbanzo, Sałatka Z Fasoli Garbanzo, oraz Sałatka Z Fasoli Garbanzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do Vinaigrette: w małej misce, ubić razem sok z cytryny, oliwa z oliwek, sól, i pieprz, aż połączone.
Umieść fasolę garbanzo, cukinię, kukurydzę, czerwoną cebulę i sałatę w dużej salaterce.
Wlać vinaigrette na sałatkę i wrzucić dobrze.
Udekorować pokruszonym parmezanem i podawać.