Sałatka Z Fasoli Grillowej

Sałatka Z Fasoli Grillowej
Sałatka z grilla może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 281 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Dzień Ojca. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz brązowy cukier, chili w proszku, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Grillowej, Sałatka Z Fasoli Grillowej, oraz Chipotle Barbecue Sałatka Z Fasoli I Kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy; dodaj wodę do przykrycia o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Odcedzić i wyrzucić płyn.
4
Dodaj wodę do pokrycia fasoli przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1-1 / 2 godziny lub do miękkości. Opłukać, osuszyć i odstawić. Do dressingu, w rondlu, połączyć ocet, olej, ketchup, brązowy cukier, musztarda, sos Worcestershire, chili w proszku, kminek, sól, pieprz i sos ostra papryka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Lekko schłodzić. W dużej salaterce, połączyć fasolę, kukurydzę, paprykę i cebulę. Tuż przed podaniem wymieszać dressing i połowę chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
RamięRamię
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Posypać pozostałymi chipsami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Valravn Old Vine Zinfandel z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Valravn Old Vine Zinfandel
Valravn Old Vine Zinfandel
Ze szklanki wydobywa się bardzo uniesiony aromat sosu jagodowego. W ustach jest kaskada niebieskich i czerwonych owoców, składająca się z dużej ilości Borówki, cassis i kompot jeżyn z najmniejszą nutą krwi pomarańczy utrzymującej się na obwodzie rdzenia. Jest oprawiony w smak fasoli mocha i czekoladowego ganache. Energiczne i długie wykończenie daje poczucie świeżości, które zachęca do dalszego picia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia9
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn