Sałatka z grilla może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 281 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Dzień Ojca. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz brązowy cukier, chili w proszku, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Fasoli Grillowej, Sałatka Z Fasoli Grillowej, oraz Chipotle Barbecue Sałatka Z Fasoli I Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy; dodaj wodę do przykrycia o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Odcedzić i wyrzucić płyn.
4
Dodaj wodę do pokrycia fasoli przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1-1 / 2 godziny lub do miękkości. Opłukać, osuszyć i odstawić. Do dressingu, w rondlu, połączyć ocet, olej, ketchup, brązowy cukier, musztarda, sos Worcestershire, chili w proszku, kminek, sól, pieprz i sos ostra papryka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Lekko schłodzić. W dużej salaterce, połączyć fasolę, kukurydzę, paprykę i cebulę. Tuż przed podaniem wymieszać dressing i połowę chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Pakiet Milk Duds
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Valravn Old Vine Zinfandel z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.