Sałatka z endywii, rzodkiewki i zielonego jabłka
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Endywia, rzodkiewka i sałatka z zielonego jabłka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet sherry, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z endywii i rzodkiewki, Sałatka z endywii, rzodkiewki i cytryny, oraz Moja Sałatka Z Rzodkiewki, Grochu I Endywii, Z Wieloma Inspiracjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić ocet, sok z cytryny, sól i pieprz. Powoli skropić w oliwie roślinnej i oliwie z oliwek, stale ubijając.
Dodaj rzodkiewki i jabłko. Dobrze wrzucić, aby zapobiec przebarwieniom. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania. (Sałatka może być wykonana do 3 godzin wcześniej do tego punktu.)
Tuż przed podaniem dodać endywię i dobrze wymieszać.