Sałatka Z Czterech Fasolek
Sałatka z czterema fasolami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet jabłkowy, fasolę woskową, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Para zielony, wosk, i fasola lima 10 minut, lub po prostu do crisp-tender. Zanurz się w zimnej wodzie i spuść.
Umieścić w misce z ciecierzycą i cebulą.
Ubić razem olej, ocet i musztardę, dodać sól i świeżo zmielony pieprz do smaku.
Mżawka na fasoli i cebuli i wrzucić do herbu. Sałatka może być podawana w temperaturze pokojowej lub schłodzona.