Sałatka Z Czerwonej Kapusty Mango Pistacjowa
Sałatka z czerwonej kapusty Mango pistacjowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz nektar z agawy, pieczone, mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Azjatycka łosoś rukola Napa kapusta sałatka Mango z kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Pudding pistacjowy z Mango i różami.
Instrukcje
W dużej salaterce wymieszać czerwoną kapustę, mango, pistacje i 1 łyżkę mięty.
W małej misce wymieszać olej truflowy, nektar z agawy, sok z limonki, ocet szampański i sól i zalać sosem sałatkę; wrzucić do połączenia.
Dekoruj 1 gałązką świeżej mięty.