Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i pomidorów

Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i pomidorów
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Czarna fasola, kukurydza i sałatka z pomidorów może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 386 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion z kurczaka, sok z limonki, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i pomidorów, Sałatka Z Pomidorów, Awokado, Kukurydzy I Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z pieczonej kukurydzy, czarnej fasoli i pomidorów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Sałatka: na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, sól, wędzoną paprykę i pieprz cayenne, jeśli używasz. Gotować przez 6 do 8 minut, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Papryka WędzonaPapryka Wędzona
CebulaCebula
SólSól
4
Dodać ziarna kukurydzy i liść laurowy. Gotować, stale mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Liście LauroweLiście Laurowe
5
Dodaj bulion i czarną fasolę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
BulionBulion
6
Dodać pomidory i jicama i mieszać do ogrzania przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
JicamaJicama
7
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dressing: w małej misce, połączyć sok z cytryny, sok z limonki, nektar z agawy (lub syrop klonowy, jeśli używasz), Skórka z cytryny, i skórka z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgawaAgawa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Ubić oliwę z oliwek, aż mieszanina będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Wyjąć liść laurowy i umieścić sałatkę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Wlać sos na sałatkę i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
12
Udekoruj posiekaną kolendrą i podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn