Sałatka z czarnej fasoli i wieprzowiny

Sałatka z czarnej fasoli i wieprzowiny to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 240 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, sok pomarańczowy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z sałatką z Czarnej Fasoli, Pieczony Schab z sałatką z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wieprzowinę i czosnek; gotować 3 minuty lub aż wieprzowina zostanie wykonana, często mieszając.
Połącz sok pomarańczowy i 3 kolejne składniki w małej misce, ubijając trzepaczką do wymieszania.
Liście sałaty umyć; ułożyć na półmisku. Ułóż fasolę, wieprzowinę i sekcje pomarańczowe na liściach sałaty.
Skropić mieszanką soku pomarańczowego i posypać zieloną cebulą.